boligsalg-lollandfalster.dk: Find andelsbolig på Lolland Falster

Find andelsbolig på Lolland Falster

Tillykke! Du har netop påbegyndt jagten efter din drømmebolig på Lolland Falster!

Boligsalg-lollandfalster.dk er skabt af en landets førende aktører på boligmarkedet med henblik på alle, der måtte søge bolig til salg på Lolland Falster.

Klik på en af byerne placeret i din venstre side for at læse og lære mere om dennes fordele og ulemper.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du starter din boligsøgning ganske simpelt vha. et af tre søgelinks.

Ønsker du at sælge din bolig, kan vi også være dig behjælpelig med at sætte sig i kontakt med potentielle købere.

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Byudvikling af Nakskov Havn

I Nakskov kan de måske snart se frem til udvikling af Nakskov Havn. A.P. Møller-koncernen har i sinde at udvikle havneområdet for op mod 50 millioner kr. Muligvis kommer denne nye renovering til at indeholde boliger.

Læs mere her

Etablering af nye boliger ved Guldborgsundcenteret ønskes nu i høring

Et nyt ønske om at sende forslaget om nye boliger til høring kan betyde en etablering af 70 nye boliger ved Guldborgsundcenteret. Nye lejligheder vil give mulighed for et større butiksliv i Nykøbing. Det hele skal være med til at tiltrække nye borgere, forbedre handelslivet og øge den generelle udvikling i kommunen.

Læs mere om investeringen i de nye boliger her

Under 5.000 kr. på kvm

Det er muligt flere forskellige steder i landet at købe hus hvor prisen pr. kvm er under 5.000 kr. De billigeste steder at købe hus i øjeblikket er på Sydhavsøerne hvor prisen er på ca. 4.200 kr. pr. kvm. På Falster og i Gedser er prisen på ca. 4.500 kvm. Læs mere her 

Over 900 boliger til salg i Lolland kommune

Lollandfalster har masser af ting af byde på og især en særdeles flot natur. Derudover findes en masse forskellige attraktioner.  Hvis du ønsker at flytte til Lollandfalster kan du læse mere her

Lolland kommune nedriver 85 almene boliger

Lolland kommune vil komme med belastede borgere ved at nedrive 85 almene boliger. man vil reducere antallet af lejemål, idet man ikke føler, at det kan være kommunes ansvar at hjælpe alle de borgere fra andre kommuner, som flytter til. Læs hele artiklen her.  

Lolland: Få mere hus for pengene

Der er kæmpe variation i vores mange kvadratmeter man kan få for pengene rund om i landet. For samme pris som du kan få en stor villa for på Lolland kommer du nemlig ikke langt med i byer som eksempelvis Gentofte. Det kan derfor være en fordel at overveje at flytte familien en smule sydpå, så man kan få mere plads at boltre sig på. Læs med om dette her.